Kies voor een nieuwe vloer van visgraat parket

Al vele eeuwen lang schitteren visgraat parketvloeren in de mooiste landhuizen en kastelen. Tegenwoordig zijn ze ook niet meer weg te denken uit de meer standaard woonhuizen. Kies daarom voor een prachtige nieuwe visgraat vloer voor in uw appartement of huis. Of u nu woont in een heerlijk modern of karakteristiek oud huis, binnen het assortiment van de Parket Specialist is er altijd een perfecte vloer te vinden in het kenmerkende visgraat patroon. Laat u inspireren door de fraaiste voorbeelden op onze website of bekijk de vloeren van dichtbij in onze showroom. Nadat u uw beslissing gemaakt heeft, kunnen we het visgraat parket van uw dromen snel en uiteraard vakkundig voor u leggen. Een afwerkende behandeling voorkomt dat uw nieuwe parketvloer verontreinigd of beschadigd raakt.

Keuze uit allerlei prachtige varianten

Ons visgraat parket is verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. U heeft de keuze uit verschillende soorten hout en ook mag u zelf bepalen of u voor brede of juiste smallere vloerdelen gaat. Kom beslist eens langs in onze ruime showroom en aanschouw onze volledige collectie visgraat parket. Er zijn zowel lichte als donkere houten vloeren beschikbaar en bovendien kan uw nieuwe vloer worden afgewerkt in een tint naar keuze. Dit gebeurt door de toevoeging van hardwax, olie of lak. Een afwerking met een dergelijk middel is overigens niet alleen voor de sier, maar zorgt er ook voor dat uw nieuwe parket goed beschermd wordt tegen beschadiging en vervuiling. Weet u niet precies welk type visgraat parket het mooiste zal staan in uw woning? Laat u dan uitgebreid adviseren door één van onze deskundigen op het gebied van houten vloeren.

Visgraat Parket
Visgraat Parket

Is een visgraat vloer niet ontzettend prijzig?

Bij de Parket Specialist zorgen we ervoor dat we altijd een enorm uitgebreid aanbod aan vloeren hebben. We bieden u een zeer ruime keuze aan houtsoorten en afwerkingen, zodat we ieder budget kunnen bedienen. In principe kunt u uw nieuwe houten vloer in het visgraat motief dus zo goedkoop of zo duur maken als u zelf wilt. Om ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk rendement haalt uit uw nieuwe visgraat parket, raden we u aan om het goed en regelmatig te onderhouden. Indien nodig kunt u uw houten vloer zelfs laten schuren en opnieuw afwerken. Op deze manier is een heel nieuwe vloer niet nodig, maar kunt u eenvoudig uw bestaande parket een tweede (of zelfs een derde) leven geven. De Parket Specialist kan ook een dergelijke houten vloer renovatie voor u uitvoeren.

Visgraat parket en vloerverwarming

We zien dat steeds meer huishoudens inzetten op vloerverwarming. Dit is niet zo verwonderlijk, want het is een energiezuinige en bijzonder efficiënte wijze van verwarmen. Het voordeel van onze houten vloeren is dat ze allemaal gelegd kunnen worden over uw vloerverwarming. De Parket Specialist zal uw visgraat parket leggen en daarna behandelen met een beschermende olielaag. Deze voorkomt niet alleen vervuiling en vochtschade, maar gaat ook barsten en scheuren als gevolg van temperatuurschommelingen tegen. Vraag onze medewerkers om meer informatie over de mooiste vloeren voor in uw woning. Bekijk al uw opties in onze showroom of plan een adviesgesprek bij u thuis in. Voor de allermooiste vloeren gaat u naar de Parket Specialist.

Kan ik mijn visgraat parket ook zelf leggen

Wij raden u aan om alleen zelf aan de slag te gaan met uw nieuwe parketvloer als u precies weet waar u mee bezig bent. Het leggen van visgraat parket luistert immers heel nauw.

Voor een perfect eindresultaat is het belangrijk dat het vloeroppervlak goed opgemeten wordt en dat vervolgens de vloerdelen helemaal op maat gemaakt worden. Alleen zo ontstaat er een kloppend geheel, waarbij het visgraat patroon naadloos doorloopt. Tevens is het leggen van een ondervloer onontbeerlijk. Bent u toch van plan om de klus zelf uit te voeren? Win dan eerst uitgebreide informatie in bij de Parket Specialist. We geven u graag een aantal tips en trucs om het werk zo succesvol mogelijk uit te voeren.

Bent u op zoek naar topkwaliteit? Laat dan het plaatsen van uw nieuwe parketvloer over aan onze zeer ervaren parketteurs.

Visgraat Parket