Massieve visgraat vloer laten leggen

Bij het aanschaffen van een nieuwe vloer is de keuze voor hout werkelijk ideaal. Het materiaal is gemakkelijk in het onderhoud en bovendien ziet het er ontzettend sfeervol uit. Uw woning zal bijzonder opknappen door de toevoeging van een fraaie massieve visgraat vloer uit de collectie van de Parket Specialist. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte houten vloer voor in uw huis en staan klaar om u te adviseren in onze showroom of op uw eigen locatie. U kunt inspiratie opdoen op onze website, maar ook stellen wij u graag een aantal prachtige magazines ter beschikking. Zo kunt u op uw gemak tot uw ideale keuze komen. Uw nieuwe vloer wordt gelegd en afgewerkt door onze ervaren parketteurs.

Waarom kiezen voor een massieve visgraat vloer?

De visgraat parketvloeren van de Parket Specialist zijn niet alleen heel mooi, maar ook nog eens zeer scherp geprijsd. We leveren topkwaliteit houten vloeren tegen de beste tarieven. Een ander voordeel van houten visgraat vloeren is dat ze bijzonder lang meegaan. U kunt ze keer op keer reinigen en iedere dag opnieuw intensief gebruiken, zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt. Wel is het mogelijk dat uw parket na verloop van tijd vervuild of zelfs beschadigd raakt. U kunt uw massieve visgraat vloer dan eenvoudig laten renoveren door middel van schuren en afwerken. Dit proces kan gedurende de levensduur van uw vloer zelfs meerdere keren worden uitgevoerd. Zo gaat uw visgraat parket tientallen jaren tot maar liefst 100 jaar mee.

massieve visgraat vloer
massieve visgraat vloer

Multiplank visgraat vloeren

Wanneer u op zoek gaat naar de meest geschikte visgraat vloer voor in uw woning, zult u verbaasd zijn door de vele mogelijkheden. Zeker als de materie nog geheel nieuw voor u is, kunnen we het ons voorstellen dat u wel wat advies kunt gebruiken. Bij de Parket Specialist werken we veel met multiplank visgraat vloeren. Dit type parket bestaat uit vloerdelen van berkenplex gecombineerd met een massief houten toplaag. Hierdoor ontstaat een krachtige en duurzame houten vloer die bestand is tegen de natuurlijke werking van hout en die vele tientallen jaren kan meegaan. Over het algemeen wordt een massieve visgraat vloer van multiplank niet vastgelijmd of vastgeniet, maar zwevend gelegd. Hierdoor kunt u hem eenvoudig opnieuw gebruiken als u gaat verhuizen.

Afgewerkt met een behandeling naar keuze

De Parket Specialist biedt u een volledige verzorging bij iedere nieuwe parketvloer. Zo zorgen we er niet alleen voor dat uw nieuwe massieve visgraat vloer keurig gelegd wordt in het kenmerkende patroon, maar ook zorgen we voor een professionele nabehandeling. Afhankelijk van uw wens gebruiken we olie, lak of hardwax om uw houten vloer langdurig te beschermen tegen vuil, vocht en andersoortige schade. Bovendien zorgt het afwerken met een beschermmiddel ervoor dat uw nieuwe massieve visgraat vloer een extra mooie finish krijgt. Dit kan in een donkere of lichte kleur naar wens en is mogelijk in vele variaties van mat tot ultra glanzend.