Het mooiste lamel visgraat parket

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer van topkwaliteit, die met gemak tientallen jaren meegaat? Kies dan voor het prachtige lamel visgraat parket van de Parket Specialist. Wij bieden u tal van fraaie opties en houtsoorten, zodat de vloer van uw voorkeur perfect in uw interieur past. Uw nieuwe parketvloer wordt volledig op maat gemaakt en gelegd door onze deskundige en uiterst ervaren medewerkers. Het laten leggen van een houten visgraat vloer is mogelijk tegen vrijwel ieder budget, dus ook daarvoor hoeft u het zeker niet te laten! Maak een afspraak bij u thuis of bekijk de ongekende mogelijkheden in onze ruime showroom. Uiteraard geven we u graag een advies dat helemaal aansluit op al uw wensen!

Waarom de keuze maken voor een visgraat vloer?

Ons lamel visgraat parket ziet er niet alleen ontzettend mooi uit dankzij zijn natuurlijke houtpatroon met zijn bekende nerven, maar ook kent het een ongekend lange levensduur. Een goed onderhouden houten vloer kan wel 100 jaar meegaan! Daarnaast geeft juist het visgraat motief extra cachet aan uw interieur. Een goed gelegde visgraat vloer ziet er chique uit en zorgt voor een fraai ruimtelijk effect in uw woning. Verder is lamel visgraat parket ontzettend veelzijdig. U kunt kiezen voor dunne of juist dikke lamellen en mag zelf bepalen of u wel of juist geen sierrand in accentkleur wilt laten toevoegen. Hiermee kunnen we uw nieuwe kwaliteitsvloer helemaal afstemmen op uw persoonlijke smaak.

lamel visgraat parket
lamel visgraat parket

Lamel visgraat parket in uw woning

Bij het uitkiezen van uw nieuwe vloer bij de Parket Specialist heeft u de keuze uit diverse opties. We kunnen uw houten vloer leggen met multiplank of een massieve visgraat, maar ook kunt u kiezen voor tapis of lamel visgraat parket. Het voordeel van de lamel variant is dat de vloerdelen opgebouwd zijn uit meerdere multiplex lagen en een toplaag hebben van massief hout. De lamellen zijn zo vervaardigd, dat ze precies in elkaar passen en naadloos en zeer stabiel gelegd kunnen worden. Bovendien zullen ze vrijwel niet werken (krimpen of uitzetten). Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de vloerdelen langdurig behouden blijft en u uw vloer eenvoudig kunt meeverhuizen naar een andere woning.

Vind direct uw perfecte visgraat vloer

Bij de Parket Specialist kunt u kiezen uit vele verschillende lichte en donkere houtsoorten, uitgevoerd in zowel brede als smalle vloerdelen. De houten visgraat vloer van uw voorkeur kan worden afgewerkt met lak, olie of hardwax voor precies de juiste finish en een optimale bescherming tegen onder meer verontreiniging en beschadiging. Vraag direct een gratis offerte aan als u benieuwd bent naar onze zeer scherpe tarieven. Natuurlijk staan we altijd klaar om al uw vragen omtrent uw nieuwe lamel visgraat parket te beantwoorden en om u zo optimaal mogelijk te adviseren over uw aankoop. Bezoek ons in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op via de mail, per telefoon of via onze website.