Tapis visgraat vloer laten leggen

Als u op zoek bent naar een stijlvolle nieuwe vloer van hoge kwaliteit, dan is het tapis visgraat parket van de Parket Specialist echt iets voor u. Het is leverbaar in meerdere houtsoorten en vele verschillende uitvoeringen en kleuren.

Uw nieuwe houten vloer is bestand tegen zeer intensief gebruik en wordt optimaal beschermd tegen vervuiling en slijtage. Tevens gaat het ontzettend lang mee en dus bent u met één eenvoudige investering klaar voor de toekomst. Zelfs het meenemen van uw tapis visgraat vloer naar een toekomstige woning behoort tot de mogelijkheden.

Wat is een tapis vloer

Tapis is een andere benaming voor de houten stroken die gebruikt worden voor het creëren van uw nieuwe houten vloer. Deze stroken kunnen in allerlei fraaie patronen gelegd worden, zoals onder meer het visgraat motief.

Aan uw nieuwe tapis visgraat parket kan tevens een sierlijke rand worden toegevoegd, zodat er een bijzonder luxueuze vloer ontstaat. Naast visgraat zijn er ook nog andere populaire motieven voor het leggen van een houten vloer, waaronder diverse vlechtpatronen, de Weense punt en de Hongaarse punt. De Parket Specialist vertelt u graag meer over de verschillende motieven en de uitwerking ervan in uw woning.

tapis visgraat
tapis visgraat

Wat De Parket Specialist voor u kan betekenen

Kiest u voor een prachtige nieuwe vloer van de Parket Specialist, dan mag u rekenen op een totaalbehandeling. We leggen een ondervloer en gaan daarna aan de slag met het tapis visgraat. De tapis vloerdelen worden precies in de juiste hoek gelegd, zodat ze naadloos aan elkaar aansluiten en het gewenste motief ontstaat.

Als de hele vloer eenmaal gelegd is, wordt hij afgewerkt met een middel naar keuze. Dit kan hardwax, olie of lak zijn.

Vloerverwarming en Visgraat Parket

Veel mensen weten niet dat een visgraat vloer uitstekend samengaat met vloerverwarming. Dit komt doordat we een beschermende laag olie over uw nieuwe houten vloer strijken, die hem bestand maakt tegen scheuren en kromtrekken.

De finish met hoogwaardige parketolie voorkomt tevens dat uw vloer anderszins beschadigd raakt, zoals door vochtschade of ernstige vervuiling. Het mooie is dat vloerolie in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is en u dus altijd uw eigen smaak kunt doortrekken in de vloer. De Parket Specialist toont u graag alle kleurstalen, wanneer hij bij u langskomt voor een adviesgesprek of vloerinspectie.

Waarom kiezen voor een Tapis van de Parket Specialist

Door te kiezen voor de Parket Specialist bent u altijd verzekerd van een topkwaliteit tapis visgraat vloer voor de beste prijs. Bovendien leveren wij u vanuit onze 70 jaar ervaring een ongekend vakmanschap. Uw nieuwe visgraat vloer wordt perfect gelegd en voorzien van een topcoat in de kleur en uitvoering die u wenst. Hiermee verkrijgt u een vloer die er fantastisch uitziet en die met het grootste gemak vele tientallen jaren meegaat. Een bezoek aan onze showroom maakt u helemaal duidelijk wat er allemaal mogelijk, dus kom snel eens langs!

tapis visgraat
tapis visgraat